Interaktiv lärplattform

Cookies must be enabled in your browser

Is this your first time here?

Hej och välkommen till din interaktiv lärplattform

För att få tillgång till de kurser du vill delta i skapar du ett användarkonto på denna lärplattform. Varje individuell kurs kan också ha en engångsnyckel "kursnyckel". Den behöver du dock inte förrän senare. Om du önskar kan du här ladda ned en .pdf om processen för att skapa ditt konto

Så här skapar du ditt konto:

 1 Klicka på Create new account/Nytt konto med de efterfrågade uppgifterna om dig själv (on en kort stund)
 2En email skickas till din angiven email adress. Läs din email och klicka på bekräftelse om att det är du som skapade användarekonto. OBS! Om du har live.se eller hotmail.com kan din bekräftande mail blockeras.Det kan även vara så på vissa statliga och kommunal konto.Kolla i så fall din skräppost.
 3Ditt konto kommer därmed att bekräftas och du kommer att kunna loggas in.
 4Kolla nu ditt välkomstbrev igen (som du hade fått från din kursledare / organisation). Nu kan du klicka på länken till din kurs och ange din "kursnyckel"  för att få tillträde till kursen.

Framöver behöver du bara skriva in ditt användarnamn och lösenord för att logga in och för att nå de kurser som du är registrerad på.

OBS! Genom att du bekräftar kontot så samtycker du till databehandling enligt Personuppgiftslagen. Om du är osäker på vad det innebär så kan Du hitta mer information här: 'http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/